Diskuse

Vrbětice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Pokud tomu bylo tak, že dva operátoři GRU dostali za úkol zničit nějaký transport na Ukrajinu případně do Sýrie, jednoduše provedli útok na nejslabším místě celé trasy a tím byly k naší smůle Vrbětice. Prostě šlendrián, nedodržení předpisů, prakticky žádné zabezpečení. Tím neobhajuji pachatele útoku, ať to byl kdokoliv. Tolik k prvnímu výbuchu. K tomu druhému, je docela možné, že měl zakrýt ještě nějaký další bordel. Názor na celou věc si udělám, až budou zveřejněny ony neprůstřelné důkazy, jinak se pohybujeme na vlně spekulací. Chápu, že některým stačí článek v novinách, aby měli jasno, stejně, jako měli jasno s tzv. ricinovou kauzou a kteří by nejraději ty, co si kladou otázky a mají pochybnosti (načasování například) umlčeli nebo třeba upálili. Doufám a doufejme všichni, že ony důkazy jsou opravdu neprůstřelné, vzhledem k rozsahu a závažnosti obvinění.

4 1
možnosti
Foto

Kam měly zbraně jít nikdo neví. Jména Ukrajina a Sýrii zveřejnili novináři aniž by si to ověřili.

3 0
možnosti
Foto

Je vidět, že Trikolora je s Klausem st. spojená pupeční šňůrou. Víte proč až po 7 letech? Protože pyrotechnické práce na čištění byly dokončeny na podzim 2020. Pak se teprve mohlo vyšetřovat naplno.

A mně je úplně jedno, komu to patřilo a proč to bylo. Pro mě je faktem, že tu Rusové vojensky operovali, způsobili škodu za miliardu a zabili naše lidi. Tohle Vám nestačí?

Jenom mě utvrzujete v přesvědčení, že Trikoloru nemohu nikdy volit.

5 5
možnosti
JB

Nevěřím tomu, že kamerové záznamy byly vyhodnoceny až po sedmi letech. Nevěřím tomu, že ty "ksichty" ze záznamů nejsou v žádné databázi a nikdo si jich v roce 2018 (Skripal) nevšiml.

3 2
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 28,97
  • Průměrná čtenost 861x
Abosolvent Vojenské akademie, podplukovník Speciálních sil AČR ve výslužbě, účastník několika zahraničních operací AČR. Člen strany Trikolora.

Seznam rubrik